Tuinontwerp

Stap 1 Het intakegesprek

Middels een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u kennis maken met onze partner in tuinontwerp en tuinaanleg, Florissant tuinen een bedrijf dat gevestigd is  in Oosterhout, aan hen kunt u uw ideeën en plannen voorleggen. Dit wordt ter plaatse bij u thuis gedaan zodat we de tuin gelijk kunnen bekijken en opmeten.  Tevens wordt er een prijs afgesproken voor het tuinontwerp.

Stap 2 Het tuinontwerp

Op creatieve wijze vertaalt de ontwerper (met opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur) uw wensen en eisen in een uniek en compleet tuinplan. Bijvoorbeeld klassiek, modern,onderhoudsvriendelijk, efficiënt……. Deze wordt uitvoerig toegelicht en besproken. Hieraan gekoppeld worden er ,indien gewenst, een beplantingsplan, materialenplan, matenplan en eventuele detailtekeningen gemaakt.

3d tuinontwerp Heijkant hoveniers Oosterhoutstap 3  De offerte en planning

Indien alle tekeningen voor u naar wens zijn,  maken we aan de hand hiervan de offerte. Deze is duidelijk en uitvoerig gespecificeerd zodat alles transparant is. Na eventuele aanpassingen en een akkoord wordt het werk ingepland. Gedurende het gehele proces, van oriëntatiegesprek tot oplevering, wordt er veelvuldig overleg gepleegd met de opdrachtgever zodat er uiteindelijk een ontwerp en werkwijze ontstaat waar deze zich in kan vinden.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.