Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant, werkt onder hetzelfde dak als Florissant Tuinen uit Oosterhout, dat is gespecialiseerd in de tuinaanleg van zowel groot- als kleinschalig groen. Particulieren en bedrijven kloppen aan voor een op maat gemaakte tuin maar ook overheden, waterschappen en instellingen laten hun groenproject aanleggen door ons hoveniersbedrijf / tuinontwerpbureau. Indien u dat wenst, maakt onze eigen tuinontwerper met opleiding tuin- en landschapsarchitectuur een vrijblijvende afspraak en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw tuin.

Tuinaanleg Heijkant hovenier OosterhoutHoveniersbedrijf Florissant Tuinen heeft alle kennis in huis om tuinen vakkundig aan te leggen, van vijverbouw tot het leggen van bestrating en van beregening tot verlichting. Tevens zijn wij uiterst bekwaam in  grote bomen die gekapt moeten worden, voor u te verwijderen. Vaak staan ze op lastige plaatsen of zijn ze gewoon te groot om zelf weg te halen. Wij hebben de expertise in huis en materialen voor om de boom van top tot teen uit te kleden. Zo blijft het veilig en ontstaat er geen schade aan gebouwen en dergelijke. Onze hoveniers blijven tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tuinbranche door middel van het bezoeken van beurzen en het volgen van workshops.

Vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat, totdat de laatste plant geplant is, houden wij het gehele traject van de tuinaanleg nauwkeurig in de gaten. Onze werkwijze is zodanig dat er bij wijzigingen of andere omstandigheden altijd een directe terugkoppeling plaatsvindt naar de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de tuinaanleg van een project aanwezig zijn.

Bent u op zoek naar oplossingen voor knelpunten in een bestaand of nog te realiseren tuinontwerp in een straal van 25 km rond Oosterhout, dan helpen wij u graag. Voorbeelden van gemaakte werken zijn onder meer schooltuinen, rotonde’s, bedrijfstuinen, daktuinen en uiteraard particuliere tuinen, van klein tot groot van Oosterhout tot Breda en van Tilburg tot Made.