Boomverzorging

Bomen zijn elementen in een tuin die speciale aandacht vragen, ze nemen vaak een belangrijke functie in de tuin,  daarnaast is de verzorging van bomen specialistenwerk.

Bomen zijn elementen in een tuin die speciale aandacht vragen, ze nemen vaak een belangrijke functie in de tuin,  daarnaast is de boomverzorging specialistenwerk.

Boomverzorging Oosterhout Jan van den Heijkant hoveniers helpt u graag!Voor het snoeien van bomen werken wij met een Treeworker of wel boomspecialist. Deze kunnen bomen beoordelen op hun vitaliteit en kwetsbaarheid. Hierdoor kunt u maatregelen nemen om de boom dusdanig te snoeien dat er minimaal gevaar is voor de omgeving. Wel zo prettig, maar ook voor de verzekering vaak geëist om onderhoud te kunnen overleggen als er echt iets vervelends gebeurd.

Mocht u een boom willen vellen, of wanneer dit noodzakelijk is, kunnen wij dat voor u op een professionele manier uitvoeren. Het gehele traject vanaf aanvragen van een vergunning, voorbereiden en uitvoeren nemen wij voor onze rekening. Wij werken hierbij met gepast materieel, dat kan een grote kraan zijn wanneer dit nodig is, of een boomklimmer die de boom kan afvangen zodat er niets wordt beschadigt. Alles wordt netjes opgeruimd en afgevoerd zodat geen omkijken heeft aan de operatie.

De wortel kunnen wij voor u uitfrezen door middel van een wortel- stronkenfrees. Wij beschikken over kleine machines die door een normale deur kunnen. Hierdoor kunnen wij in nagenoeg elke tuin komen, Zelfs door het huis, wij dekken de vloer netjes af met stuc-loper zodat er niets beschadigd raakt.

Heeft u een vraag of overweegt u boom te snoeien, dan wel rooiwerk uit te laten voeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ik kom u graag adviseren en een voorstel aanbieden.

Interesse in boomverzorging? Neem vandaag nog contact op!