Over ons

In het kort….

Wij zijn een Hoveniersbedrijf wat ruim 30 jaar geleden is ontstaan uit passie voor tuinen.

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant is opgericht op 01-10-1985, met ruime ervaring en vakmanschap als zelfstandig hovenier. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid, zijn er specialisten in het groen bijgekomen zodat de kennis en het vakmanschap is uitgegroeid tot een modern Hoveniersbedrijf.

In 2006 hebben we het ontwerpen en aanleggen uitgebreid met een architect, deze groep werkt nu onder de naam Florissant Tuinen. Een specialisme in het groen waar wij in eigen beheer een volledig product aanbieden van idee, ontwerp naar realisatie van vijver, overkapping, verhardingen en alle facetten van aanleg.

Daarnaast bied Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant onderhoud en alle andere takken van sport op het groengebied aan.

 

Wie zijn wij? Hoveniersbedrijf jan van den heijkant uit OosterhoutWat bieden wij U

Of het nu gaat om privé tuinen dan wel bedrijfsprojecten, wij verzorgen met passie en gevoel voor groen de aanleg en onderhoud hiervan.

Momenteel staat een team van ± 15-20 vakmensen  klaar  om U van dienst te zijn in het groen.

Zorgvuldig, snel en toch opvallend scherp geprijsd. Dit dankzij efficiënte werkmethoden, een modern machinepark en een vakkundig en geroutineerd team dat er elke dag weer voor gáát. Kortom, als klant bent u altijd verzekerd van een professionele en op-en-top betrouwbare groenpartner, en… als vanzelfsprekend kwaliteit.  Ongeacht de omvang van de opdracht.

 

Missie – Visie

Wij willen tuinen en buitenruimten creëren en beheersbaar houden binnen de wens van de klant. Maatwerk en individuele aandacht  is hierbij ons speerpunt.

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, een team mensen dienstbaar stellen met een zo breed mogelijk aanbod aan kennis en ervaring in het groen. Direct communiceren met de klant staat hierbij voorop.

 

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij U naar de pagina’s diensten en producten.

Natuurlijk komen wij graag bij U langs om nader kennis te maken, U te adviseren een voorstel aan te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Jan van den Heijkant

06.53786773