Ontwerp bedrijfstuin

Middels een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u kennis maken met ons bedrijf dat gevestigd is  in Oosterhout en ons uw ideeën en plannen voorleggen. Dit wordt ter plaatse bij u op de zaak gedaan zodat we de bedrijfstuin gelijk kunnen bekijken en opmeten.  Tevens wordt er een prijs afgesproken voor het tuinontwerp.

Onze tak van sport aanleg en ontwerp hebben we in Florissant Tuinen samengevoegd. Omdat dit een specialisme is geworden en een hecht team heeft gevormd, bestaat Florissant Tuinen uit specialisten in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ook grootschalige projecten zoals bedrijfstuinen, scholen en parkjes zit in onze portefeuille.

Op creatieve wijze vertaalt de ontwerper (met opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur) uw wensen en eisen in een uniek en compleet tuinplan. Bijvoorbeeld klassiek, modern,onderhoudsvriendelijk, efficiënt……. Deze wordt uitvoerig toegelicht en besproken. Hieraan gekoppeld worden er ,indien gewenst, een beplantingsplan, materialenplan, matenplan en eventuele detailtekeningen gemaakt.

Ontwerp bedrijfstuin Heijkant hovenier OosterhoutIndien alle tekeningen voor u naar wens zijn,  maken we aan de hand hiervan de offerte. Deze is duidelijk en uitvoerig gespecificeerd zodat alles transparant is. Na eventuele aanpassingen en een akkoord wordt het werk ingepland. Gedurende het gehele proces, van oriëntatiegesprek tot oplevering, wordt er veelvuldig overleg gepleegd met de opdrachtgever zodat er uiteindelijk een ontwerp en werkwijze ontstaat waar deze zich in kan vinden.

Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op..