Aanleg van bedrijfstuin en groenprojecten

De aanleg van uw bedrijfstuin, een klinkend resultaat begint met doordacht plan, wat betekend dat een goed ontwerp nodig is om een tuin op de juiste manier aan te leggen.  Samen uitvogelen met een ervaren tuinontwerper wat er kan, maar ook wat er allemaal mogelijk is geeft een meerwaarde aan het eindresultaat.

Een klinkend resultaat begint met doordacht plan, wat betekend dat een goed ontwerp nodig is om een tuin op de juiste manier aan te leggen.  Samen uitvogelen met een ervaren tuinontwerper wat er kan, maar ook wat er allemaal mogelijk is geeft een meerwaarde aan het eindresultaat.

Aanleg bedrifjstuin Hoveniersbedrijf Jan van den heijkant OosterhoutOnze tak van sport aanleg en ontwerp hebben we in Florissant Tuinen samengevoegd. Omdat dit een specialisme is geworden en een hecht team heeft gevormd, bestaat Florissant Tuinen uit specialisten in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ook grootschalige projecten zoals bedrijfstuinen, scholen en parkjes zit in onze portefeuille.

Florissant Tuinen en Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant vormen samen een compleet pakket aan hovenierswerkzaamheden met elk hun specialisme; Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer, zo kunnen wij u op elk vlak vakkundig bedienen.

Heeft u dus een bedrijfstuin aanlegklus of misschien wel een bedrijfstuin renovatie klus? Wij gaan graag samen met u rond tafel om de mogelijkheden door te nemen en te adviseren.

Tuinrenovatie is vaak een update van uw bedrijfstuin waarna de tuin beter past bij uw behoeften en wellicht die van uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie entree, of een schitterende patio die kan dienen als kantine of vergaderzaal? De mogelijkheden zijn eindeloos! Uw wensenpakket verandert in de loop der jaren, waarna uw tuin misschien niet meer past bij uw bedrijf, hier komen wij om de hoek.

Of het nu gaat om een kleine ingreep, een gehele renovatie of de complete aanleg van uw bedrijfstuin?  Wij helpen u graag met advies en kunnen dit samen met u realiseren.

Voor een vrijblijvend intakegesprek komen wij graag bij u langs, nemen onze portfolio met u door en nemen de tijd naar u te luisteren.

behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op..