Bedrijven

Wij nemen de zorg bij bedrijven uit handen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een groene en nette werkomgeving. Je hebt maar 1 kans op een goede eerste indruk, die begint bij de entree van uw complex. Afgestemd op uw tuin en uw wensen kunnen wij een onderhoudspakket samenstellen wat past bij uw situatie. De frequentie van onderhoud is hierbij een belangrijke factor bij bedrijven, wij kunnen deze met u bespreken, wij adviseren datgene dat past binnen uw wensen en budget.

Bedrijfsonderhoud aan uw tuin, hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant regelt het voor u!Doordat wij met vak-hoveniers werken, bekend met VCA en BHV,  kunnen wij u gepaste kwaliteit bieden. Tevens zijn wij aangesloten bij Tuinkeur zodat u gegarandeerd bent van een goede organisatie.

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant ontwerpt, creëert en onderhoud uiteenlopende bedrijfs- en kantoortuinen en de verhardingenzodat U met al Uw vragen en wensen bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om een aanpassing of totale aanleg gaat, wij staan klaar om U hierbij van dienst te zijn.

Plantenbakken kunnen wij u aangekleed aanbieden, maar natuurlijk ook het onderhoud ervan uit handen nemen. Deze bakken kunnen uw terrein fraai opfleuren of een praktische indeling  bieden. De grootte van de bakken en de plantindeling hiervan, kunnen wij samenstellen aan de hand van de omgeving en uw wens.

Voor een passende aanbieding nodig ik u graag uit op uw bedrijf of complex.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op..